Trading 101 - Treidaamisen Perusteet

Oletko kiinnostunut treidaamisesta, kenties aloitteleva treidaaja tai haluaisit aloittaa treidaamisen, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Jos vastasit kyllä, tämä kurssi on tehty juuri sinulle!

Tällä verkkokurssilla perehdytään treidaamisen perusteisiin ja käydään läpi eri aiheita sekä kokonaisuuksia, jotka liittyvät treidaamiseen. Kurssi on luotu erityisesti aloittelijoita ajatellen ja sisältö pyritty luomaan mahdollisimman helpoksi ymmärtää. Aikasempaa osaamista tai kokemusta aiheesta et siis tarvitse!

Perusteiden lisäksi kurssilla käydään myös läpi hieman haastavampia osa-alueita, joista voi löytyä uusia näkökulmia jo hieman kokeneemmille treidaajille tai sijoittajille.

Tällä kurssilla opit:

 • Mitä treidaus on
 • Treidauksen vaikutus rahoitusmarkkinoihin
 • Treidaukseen vaadittavat työkalut ja sovellukset
 • Graafien lukeminen
 • Kynttilägraafit, erilaiset kynttilät sekä kynttiläkuviot
 • Teknisen analyysin perusteet
 • Liukuvat keskiarvot
 • Treidauspsykologia, tunteet ja ihmismieli
 • Riskien- ja kassanhallinta
 • Positiokoon laskeminen
 • Riski:tuottosuhde
 • Erilaiset strategiat ja oman strategian kehittäminen
 • Hyödyllisiä työkaluja treidaamisen tueksi
 • Algoritmit ja treidausbotit
 • Sekä paljon muuta!


Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluaisit päästä oppimaan lisää, hyppää kurssille mukaan!

Kurssin sisältö

Kurssi on jaettu 14 suurempaan osa-alueeseen, joista jokainen sisältää omia alaosioitaan. Kurssilla on kaiken kaikkiaan lähes 100 eri oppituntia huomioiden suurempien kokonaisuuksien alaosiot. Kurssi lähtee liikkeelle treidaamisen perusasioista, jonka jälkeen kurssilla mennään kohti haastavempia kokonaisuuksia. Kurssilla on myös tehtäviä, joiden avulla voit edistää oppimaasi sekä testata omaa osaamistasi.

Kurssin suorittaminen

Kurssin suorittaminen tapahtuu nykyaikaisella, digitaalisella oppimisalustalla, jonne pääset kirjautumaan kurssin ostamisen jälkeen. Saat kirjautumislinkin myös sähköpostiisi. Kun kurssimateriaali aukeaa, pääset opiskelemaan kurssia omaan tahtiisi ilman aikarajoitusta.

Tukifoorumi

Kurssi sisältää myös oman, eksulsiivisen tukifoorumin kurssin ostaneille. Tukifoorumilla pääset kysymään kysymyksiä kurssin aiheista. Saat käyttöösi siis kokeneen treidaajan tuen. Tukifoorumi aukeaa samaan aikaan, kuin kurssimateriaali.

KURSSIN TAKANA

Yli 7 vuoden kokemus treidaus- ja sijoitusmarkkinoilta

Ammattitreidaaja Juho / Treidaushuoneen Perustaja

Hei! Nimeni on Juho ja olen Treidaushuoneen perustaja. Olen ollut aktiivisesti sijoitus- ja treidausmarkkinoilla vuodesta 2016 alkaen. Tätä ennen olen myös toiminut sijoitusmarkkinoilla muun muassa perinteisemmän rahastosijoittamisen kautta. Aktiivisen treidaamisen rahoitusmarkkinoilla aloitin vuosina 2016-2017. Kokemusta aktiivisesta treidaamisesta on ehtinyt siis tulemaan reilut 7 vuotta. Treidaamisessa omaan erityisen vahvan osaamisen teknisestä analyysistä, psykologiasta sekä riskien- ja kassanhallinnasta fundamenttianalyysiä unohtamatta. Treidaaminen sekä sijoittaminen ovat itselle intohimo, ja haluankin tuoda treidaamista sekä sijoittamista enemmän esiin suomalaisessa sijoituskeskustelussa. Perustin Treidaushuoneen myös tätä tarkoitusta varten.

TRADING 101 - TREIDAAMISEN PERUSTEET

 • Opiskele omaan tahtiin

  Kurssia pääset opiskelemaan ja suorittamaan itsellesi sopivalla tahdilla ja aikataululla. Ei aikarajaa!

 • Tukifoorumi

  Ostettuasi kurssin, saat myös pääsyn kurssin omalle tukifoorumille, jonne voit esittää kysymyksiä kurssista tai sen aiheista tarvittaessa.

 • Kehity treidaajana

  Kurssin päätavoite on auttaa juuri sinua kehittymään treidaajana ja sijoittajana.

FAQ

 • Mitä kurssilla opitaan?

  Kurssilla käydään läpi perustietoa treidaamisesta eli päiväkaupasta. Kurssilla paneudutaan treidaamisen peruskäsitteisiin, treidaamisen eri osa-alueisiin sekä siihen, mitä treidaaminen käytännössä on. Lisäksi kurssilla käydään läpi muun muassa teknisen analyysin perusteita, riskien- ja kassanhallintaa, psykologiaa sekä oman strategian suunnittelua. Näiden lisäksi kurssi sisältää paljon muuta oleellista tietoa treidaamisesta!

 • Miten pitkään kurssin suorittaminen kestää?

  Tämä riippuu suuresti siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on käytettävissä opiskeluun sekä miten hyvin sisäistät eri aiheet. Kurssin suorittamiseen on hyvä varata riittävästi aikaa, mieluiten useampi viikko.

 • Pystynkö tekemään rahaa kurssin tiedoilla kurssin suorittamisen jälkeen?

  Kurssin ideana ja tarkoituksena on antaa kattavaa perustietoa treidaamisesta sekä helpottaa treidaamiseen liittyvää oppimisprosessia. Kursilla ei käydä mitään tiettyä strategiaa tai tapaa, jolla pystyisit 100% varmuudella tekemään tuottoa. Vaikka kurssilla käydään läpi erilaisia strategioita, eivät nämä takaa varmoja tuottoja markkinoilla. Kurssi ei pidä sisällään minkäänlaisia sijoitusneuvoja tai -suosituksia, vaan kurssi on luotu täysin informatiivisessa ja oppimistarkoituksessa.

 • Onko kurssilla sijoitusneuvoja tai -suosituksia?

  Kurssi ei pidä sisällään minkäänlaisia sijoitusneuvoja tai muita suosituksia. Kurssi on tarkoitettu täysin informatiiviisessa sekä oppimistarkoituksessa.

 • Miten kurssin suorittaminen toimii?

  Ostettuasi kurssin, pääset tunnuksillasi kirjautumaan oppimisalustalle. Kurssia pääset etenemään omaan tahtiisi ilman aikarajoitusta. Suoritettuasi osion kurssilla, pääset kurssilla eteenpäin seuraavaan osioon siihen asti, kunnes kurssi on suoritettu loppuun. Pääset myös halutessasi palaamaan kurssin aikaisempiin kohtiin, vaikka olisit kurssin jo suorittanut loppuun. Kurssi aukeaa kaikille kurssin ostaneille samaan aikaan 13.11.2023.

 • Miksi ostaisin kurssin?

  Kurssin tarkoituksena on nopeuttaa ja helpottaa aloittelijoita sekä alasta kiinnostuneita, jotka haluavat oppia lisää treidaamisesta. Nykypäivänä kaiken tiedon voi löytää myös netistä tai muista lähteistä, mutta tällöin oppiminen on yleisesti paljon hitaampaa sekä tieto ei välttämättä ole aina paikkaansa pitävää. Kurssin päätarkoitus on nopeuttaa treidaamiseen liittyvää oppismisprosessia. Kurssilla pääset myös kysymään kysymyksiä suoraan valmentajalta ja saat käyttöösi valmentajan tuen.

 • Tarvitsenko aikaisempaa osaamista aiheesta?

  Et tarvitse. Kurssi on luotu erityisesti aloittelijoita ajatellen ja sisältö kasattu niin, että se olisi mahdollisimman helppo sisäistää, vaikka tietoa aiheesta ei olisi etukäteen. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta tai olet tutkinut asiaa aikaisemmin, voi se hieman nopeuttaa kurssin käymistä.

 • Paljonko kurssi maksaa ja miten maksu suoritetaan?

  Kurssin maksaminen tapahtuu kertamaksulla. Maksunvälittäjänä toimii Stripe, joka on kansainvälisesti tunnettu ja turvallinen maksunvälittäjä. Kurssin hinta ennakkotilausvaiheessa on 149€ sis. alv.

 • Minulle heräsi kysyttävää kurssista

  Jos sinulle heräsi muita kysymyksiä kurssista, voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Treidauhuone

Sijoittajien ja treidaajien yhteisö

Treidaushuone on sijoittajien sekä päiväkauppiaiden eli treidaajien yhteisö. Treidaushuoneen tavoitteena on lisätä sijoittamisen sekä erityisesti treidaamisen tunnettavuutta Suomessa. Tarjoamme treidausyhteisön, tietoa, oppaita sekä infoa treidaamisesta. Treidaushuone sai alkunsa siitä, että Suomesta ei löytynyt hyvin tietoa treidaamiseen liittyvistä asioista sekä treidaajille ei löytynyt olemassa olevaa yhteisöä. Haluamme erityisesti auttaa aloittelevia treidaajia tai muuten alasta kiinnostuneita saamaan käsitystä treidaamisesta sekä miten päästä alkuun treidaamisessa.